Caraïbische zeilgebieden om te overwegen voor uw vakantie

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Duiken Cuba, Oost Cuba

Als u het zeilen nog niet heeft geprobeerd, dan is dit het perfecte moment om het te ervaren. Als beginner raad ik je aan om het niet alleen te doen – deel de ervaring met je vrienden en familie door een vakantie te plannen naar de beste zeillocaties ter wereld. Ik had mijn eerste zeilervaring toen ik zeven was, samen met mijn ouders. Al die tijd zat ik schattig te knabbelen op pick en mix snoepjes. Sinds die tijd maken we elk jaar wel een zeiltochtje.

 

Het Caribisch gebied biedt een heleboel prachtige locaties voor uw zeilvakanties. Een van deze is St. Lucia, Bovenwindse Eilanden. De plaats wordt door velen het Juweel van de Bovenwinden genoemd. Het land is bedekt met weelderige groene vegetatie. Het uitzicht is gewoonweg spectaculair. Zeilend vanaf dit prachtige eiland passeert u door open-water passages en bent u getuige van de mystieke eilanden Bequia en Tobago Cays. Na het zeilen kunt u gaan kajakken, snorkelen, duiken, wandelen, windsurfen, winkelen, genieten van een heerlijk diner, of de zon zien ondergaan terwijl u zich tegoed doet aan wat lekkers.

 

Een andere al even schitterende locatie om te zeilen is Tortola, Britse Maagdeneilanden. De Britse Maagdeneilanden bestaan uit meer dan 25 eilanden omringd door turquoise wateren. Het biedt tropische geneugten waarvan u zowel ontspannen als actief kunt genieten. Laat uw ogen de kost geven als u door majestueuze landschappen vaart, zoals de ondergelopen grotten, steenformaties en koraalriffen. Er zijn ook veel bars aan het strand, luxe resorts, winkels en zelfs snoepwinkels waar u snoep kunt kopen, net als ik deed toen ik jong was.

 

U kunt ook overwegen om naar de Abacos, Bahama’s te gaan. De Bahama’s liggen ten oosten van Florida en ten noorden van Cuba. Zeilen op de Bahama’s kan het best op het eiland Great Abaco en de verschillende baaien rondom. Er zijn ook talloze schilderachtige plekjes, barrièreriffen en historische plaatsen. U vindt er ook resorts, hotels en restaurants aan wal; snoepwinkels die snoepgoed verkopen zijn ook beschikbaar in bepaalde gebieden.

Langs de uitgestrekte Caribische Zee ligt Belize, een land van pracht, gevuld met tropisch bos, torenhoge weelderige groene bergen, en prachtige kustlijnen. Dit maakt het een ideale locatie voor uw zeilvakantie. Als u klaar bent met zeilen kunt u genieten van andere activiteiten zoals snorkelen en duiken, of proeven van het beste van Belize’s fijne restaurants en exotische zoetigheden zoals pick and mix snoepjes.

Zeilen is zo’n ontspannende en lonende ervaring. U zult genieten en waarderen de natuur meer. Breng het door met je familie met een aantal pick en mix snoep en je zult een vakantie van je leven hebben.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *