Ervaar extreme gelukzaligheid tijdens een vakantie naar Varadero

All, Blog Cuba, Centraal cuba

Wanneer je op vakantie bent naar Cuba zou het onwaarschijnlijk zijn dat je een exotische vakantiebestemming mist in een van de beste stranden ter wereld – Varadero Beach. Gekenmerkt door tropische zonneschijn, kilometers wit zand dat zich uitstrekt over de heerlijke strandkust en de warme Caribische zee, biedt dit strand je het perfecte weekendje weg voor een perfecte stress buster ervaring. 20 km van een ononderbroken strook van zacht wit zand van het strand en een verbazingwekkend uitzicht op kristalhelder water glinsterend in de zon, zonder enige mislukking, veegt u van uw voeten. In deze rustige omgeving kunt u zich ontspannen op een strandstoel of in een hangmat, nippen aan een cocktail en genieten van de koele zeebries.

Afgezien van de prachtige stranden biedt Varadero ook spannende vakantie-activiteiten, toeristische attracties om naar uit te kijken en een bruisend nachtleven. Varadero heeft ook Cuba’s grootste aantal luxe resorts en hotels die een kosmopolitische mix van bezoekers entertainen. U kunt zich bezighouden met sportieve activiteiten zoals kajakken, windsurfen, zeilen, snorkelen en diepzeevissen. Er zijn ongeveer 20 duiklocaties van wereldklasse in Varadero die enthousiaste duikers aantrekken. Zij worden geholpen door professionele instructies. Duiken wordt op grote schaal beoefend door toeristen gedurende het hele jaar. Varadero biedt niet alleen avontuurlijke watersportactiviteiten, maar heeft ook een groot aanbod aan sportactiviteiten op het land, waar gretige bezoekers de tijd van hun leven kunnen doorbrengen. Deze sporten omvatten golf, tennis, paardrijden, jet-skiing en fietsen. De Varadero Golf Club heeft een verbluffend uitzicht op het strand van over het golfterrein.

Andere toeristische attracties zijn musea in de oudste steden van het Caribisch gebied – Havana. Deze plaats is ook de thuisbasis van de meest kleurrijke bars en het nachtleven hier is de moeite waard. Het staat bekend om zijn Tropicana cabaret en de beroemde sigarenfabriek. Als u Varadero in februari bezoekt, mag u de carnavalsvieringen in Trinidad zeker niet missen. Je krijgt ook avontuurlijke mogelijkheden zoals excursies die een tocht door de jungle kunnen omvatten die versierd is met een prachtig netwerk van waterwegen, zwemmen met de dolfijnen in het dolfinarium en een catamarantocht naar een onbewoond eiland en snorkelen met het onderwaterleven.

De oude stad Varadeo is versierd met oude houten gebouwen en pre-revolutie herenhuizen langs de kust. Uw vakantie is onvolledig zonder uw ogen te laten vallen op deze opmerkelijke bezienswaardigheden en ook zonder te winkelen voor souvenirs zoals houtsnijwerk, maskers, sieraden, de beroemde Cubaanse rum en handgerolde sigaren. U krijgt gemakkelijk toegang tot al deze verleidelijke geneugten door in te loggen op websites die goedkope all inclusive aanbiedingen bieden voor een reis naar Varadero.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *