De kleine maar leuke provincie Cienfuegos, Cuba

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Oost Cuba, West Cuba

Hier in Cuba wordt u getuige van de waarheid van het vaak genoemde adagium dat we iets niet alleen moeten beoordelen op basis van zijn grootte. Dit geldt voor Cienfuegos, de kleinste provincie die je in dit land kunt vinden – je zult verbaasd zijn hoeveel interessante dingen deze stad te bieden heeft aan een altijd rondtrekkende toerist.

Hoewel Cienfuegos voor het grootste deel uit vlakten en suikerplantages bestaat, houdt de charme en lieflijkheid van de stad niet op bij haar belangrijkste produkt, namelijk suiker. Het heeft diverse toeristische attracties – die u wellicht wilt ontdekken – die niet alleen deze provincie, maar ook de hele Cubaanse vlag trots maken. Watervallen zijn te zien in deze provincie. Wees een van diegenen die verleid worden door het landschap van bruisend water dat wild stroomt en waarvan het geruis dient als muziek bij het flapperen van trouwe vogelvleugels of de zachte maar snelle stappen van de poten van herten in de buurt.

Er zijn ongeveer 50 duikplaatsen in Cienfuegos en duiken aan de rand van deze plaatsen begint een beroemde activiteit te worden in het gebied voor reizigers en inboorlingen, gelijk. Een ander kruid onder de zoete façade is de aanwezigheid van verschillende grotten. Een van de hoogste stalagmieten ter wereld, die 67 meter boven de bodem van de grot uitsteekt, is te zien in Cuevas Martin Infierno. Ontdek de rijke bodem van Jardin Botanico, die door de vroege inspanningen van Dr. Atkins in de 19e eeuw, nu dient als thuisbasis voor ongeveer tweeduizend soorten planten, zeventig van hen speciaal en endemisch voor Cienfuegos.

Als je over zee naar Cienfuegos komt, kijk dan eens naar de verschillende effecten van zonsopgang en zonsondergang op het land, en glimlach bij de gedachte dat als er een mens was die vanuit dezelfde lucht boven je zou kijken, hij net zo geboeid zou zijn door het mysterie van deze kleine maar avontuurlijke provincie Cienfuegos.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *