Welke plaatsen te bezoeken tijdens uw Caribische vakantie?

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Oost Cuba, West Cuba

Het Caribisch gebied is de regio die in het zuidoosten van de Golf van Mexico ligt. Het bestaat voornamelijk uit de Caribische Zee, prachtige eilanden en de kustgebieden. Het bestaat uit meer dan zevenduizend eilanden, eilandjes, riffen en baaien. Sommige van haar eilanden maken deel uit van de ruige, torenhoge bergen, terwijl andere zich in de vlakke terreingebieden bevinden. Het klimaat is tropisch; de hoeveelheid neerslag varieert naar gelang van de hoogte en de luchtstromingen. De warme en vochtige wind blijft het hele seizoen door waaien. Het onderwaterleven is het mooist. Het bevat scholen vis, schildpadden en de kleurrijke koraalriffen.

Het is een zeer mooie plaats. De schoonheid trekt mensen van over de hele wereld aan om wat tijd door te brengen met hun familie en geliefden. De gedachte aan goudkleurig zand, saffier water, hoge kokospalmen en de blauwe lucht vervult het hart met het verlangen om deze prachtige plek te bezoeken en er wat tijd door te brengen. U kunt dus wat tijd uit uw drukke schema halen voor uw vakantie op de Caribische eilanden.

De Caribische eilanden bieden prachtige plaatsen om te bezoeken. Snorkelen, op Jamaica en Bahamas is een geweldige ervaring tijdens de Caribische vakantie. Het is een geweldige ervaring om met het onderwaterleven te zwemmen. Er is een netwerk van internationaal belangrijke biodiversiteit sites. Deze regio is uitzonderlijk rijk aan endemische vogels, watervogels en andere unieke soorten. Cancún presenteert een natuurlijk themapark. Het bevat alle soorten watersporten om de bezoekers te vermaken.

De plaatsen die de moeite waard zijn tijdens een vakantie in het Caribisch gebied zijn Antigua, Barbados, de Bahama’s, de Dominicaanse Republiek, Cuba, Jamaica, Mexico, St. Lucia en Tobago. Op de Bahamas kunt u genieten van zeilen en duiken door de Andros blue holes. Tijdens de Caribische vakantie kunt u ook Cuba bezoeken. Cayo-Coco, een onbewoond eiland, is een heerlijke plek voor de zonaanbidders.

De Dominicaanse Republiek is een van de mooiste bestemmingen tijdens de Caribische vakanties. Het presenteert de mooiste Dunns watervallen. Hier kunt u de kans krijgen om met de dolfijnen te zwemmen. Samen met de dolfijnen, biedt het ook gedurfd zwemmen met de pijlstaartrog vissen. Hier presenteert het eiland Kaaiman spectaculaire witte zandstranden.

Aruba is een favoriete bestemming van vele vakantiegangers. Het biedt oogverblindende stranden. Het heeft vele casino’s in Vegas stijl en weelderige hotels. Het is de beste bestemming voor de vriendelijkste mensen. U kunt veel plezier hebben aan de bars tijdens de Caribische vakantie.

St. Lucia is een van de romantische eilanden. De enorme bergtoppen, begroeid met fluweelzachte tropische planten, geven hier een verfrissende aanblik. De honingkleurige stranden liggen in de schaduw van de hoog oprijzende palmen. De kleurrijke bloesems en het groen beloven de meest romantische wandeling van je leven.

Tortola is de meest actieve bestemming van de eilandenketen. Je hebt er grote resorts, duty free shopping en de drukte van de cruiseschepen. De witte zandstranden, waaronder de Cane Garden Bay, zijn de fascinerende attracties. Het is er meestal vol met boten en activiteiten. De toegang tot de plek is relatief gemakkelijker. Al deze prachtige bestemmingen maken de Caribische vakantie exotisch en onvergetelijk.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *