Hotel Playa Pesquero – Christopher Columbus en het grootste 5 sterren hotel in Cuba

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Hotels Cuba, Oost Cuba, West Cuba

Misschien verbaast de titel van dit artikel u, want u hoeft niet erg doorgewinterd te zijn in de wereldgeschiedenis om te beseffen in welk anachronisme we vervallen als we de tijd van de Grand Admiral koppelen aan het bestaan van de hotels. In de vijftiende en zestiende eeuw kon een reiziger maar beter een inwoner van de plaats waar hij naartoe was gegaan kennen om een warm onderdak te vinden, anders kon hij na een lange reis alleen maar uitrusten in sombere logementen waar men hem bijna nooit de diensten aanbood die hij nodig had om echt van het verblijf te genieten. Toen Columbus voor het eerst het grootste eiland van het Caraïbisch gebied betrad, zouden er nog vele eeuwen voorbijgaan voordat het eerste hotel in Cuba zijn intrede deed.

Maar als we onze fantasie met een “tijdmachine” activeren, kunnen we de aankomst van Columbus op de Cubaanse kust meemaken en zijn beroemde uitspraak horen: “Dit is het mooiste land dat mensenogen ooit hebben gezien”, terwijl we landen recht tegenover het prachtige Hotel Playa Pesquero, het grootste 5 sterren hotel in Cuba. Deze toeristische faciliteit bevindt zich in de omgeving waar de ontdekker van Amerika in oktober 1492 aankwam.

Het Hotel Playa Pesquero is zeker een van de mooiste all-inclusive resorts in Cuba. Gelegen in de provincie Holguin, in het oosten van het eiland en slechts een paar stappen verwijderd van het beroemde strand Guardalavaca. Speciaal ontworpen voor een rustgevende vakantie, is dit een paradijs voor paren op huwelijksreis en diegenen die graag willen genieten van een luxe en ontspannen vakantie.

Deze faciliteit is omgeven door weelderige tropische vegetatie die deel uitmaakt van een naburig ecologisch park en het trekt de aandacht van de reiziger door zijn originele ontwerp. De bouw en decoratie zijn een getrouwe weergave van de culturele tradities van de regio met elementen die op maat gemaakt zijn, zoals de oudste locomotief van Holguin, de geplaveide straten die authentieke spoorwegen suggereren, blokken met namen van straten en pittoreske plaatsen van Holguin en Santiago de Cuba.

Dit luxueuze hotel beschikt in totaal over 944 kamers van verschillende categorieën, inclusief suites aangepast voor gehandicapten, allen verdeeld als bungalows. De kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, kabeltelevisie, kluis, eigen badkamer met haardroger, telefoon, balkon of terras en nog veel meer comfort.

Het hotel Playa Pesquero biedt ook vele diensten aan zijn gasten zoals restaurants, bar bij het zwembad, reisbureau, conferentieruimte, internettoegang, tennisbanen, zwembad, tuinen, barbecue, parkeerplaats, auto- en motorverhuur, geldwisselkantoor, apotheek, wasserette, discotheek, fitnessruimte, souvenirwinkel, duikschool, watersporten, sauna, massage, kapper, speelzalen en 24 uur bewakingspersoneel, naast vele andere diensten.

Zoals u ziet is het een zeer compleet hotel voor diegenen die zoveel mogelijk comfort wensen tijdens hun vakantie, naast de verschillende entertainment programma’s voor volwassenen en kinderen, zoals de baby club en het kinderzwembad.

Als u het Caribisch gebied en specifiek Cuba als uw vakantiebestemming kiest, overweeg dan deze speciale aanbeveling.

Fernando Cancio is een hotels in Cuba een blogger met meer dan 6 jaar ervaring in samenwerking met Umbrella Travel.
Umbrellatravel.com biedt online Cuba hotel reserveringen en transfers aan reizigers die Cuba bezoeken.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *