De beste plaatsen om te bezoeken in het Caribisch gebied

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Oost Cuba, West Cuba

Fijn strand, turquoise wateren, zwoel warm briesje, iriserend zand, palmen, exotisch voedsel, tropische wilde dieren en onderwater wonderland zijn slechts enkele van de vele redenen waarom het Caribisch gebied het hele jaar door een favoriete bestemming is. Een andere is de waardevolle ervaring die veel bezoekers hebben met bepaalde bestemmingen op de eilanden zoals deze geweldige plaatsen. Stap dus op de plaats of maak een cruise en verblijf op deze opmerkelijke Caribische bestemmingen. Beter nog, pak een kaart, neem wat aantekeningen en laat ons een tour preview van deze beste plaatsen om te bezoeken.

Eerste halte, Aruba. Gelegen ten noorden van de Venezolaanse kust, Aruba is een eiland waar veel toeristen genieten van een bezoek voor de vriendelijkheid en de gastvrijheid zijn inboorlingen te tonen. Ook al is dit eiland rivierloos, het is rijk aan het overvloedige Caribische water dat het omringt en het poederwitte zand dat zich uitstrekt van de west- tot zuidkust van het eiland. U kunt er dus heerlijk zwemmen, duiken en zelfs windsurfen in het lauwwarme water. Ook het nachtleven op Aruba is bruisend. Met vele casino’s, discotheken en themafeesten die ‘s avonds worden gehouden, zult u zich nooit vervelen, zelfs niet tot het ochtendgloren. Neem gewoon je verkleedkleren mee zodat je helemaal klaar bent als je zin hebt in een avondje uit.

Tweede halte, Jamaica. Als u op de kaart naar links gaat, zult u zien dat Jamaica nog een klein eiland is dat in de Caribische Zee ligt. Zoals veel eilanden in deze regio is het een toplocatie voor tropisch avontuur; maar natuurlijk heeft het prachtige rivieren waar geen ander eiland in de buurt tegenop kan. Jamaica’s gutsende wateren over de rotsterrassen is zo’n landschap waarmee de plaats het meest geliefd is. Het heeft zowel de pracht van riviervallen als stranden, een toevluchtsoord voor waterliefhebbers en natuurliefhebbers. Leef dus een leven vol waterwonderland van de natuur als je naar Jamaica gaat. Geniet van favoriete activiteiten zoals diepzeevissen, zwemmen, duiken en nog veel meer.

Derde halte, Kaaiman Eilanden. Er is niets spannender dan de ervaring die je kunt krijgen in de Kaaiman Eilanden. Want, dit is de plaats waar u het beste van uw onderzeese avonturen kunt beleven. Opduikend als deel van de Caraïbische abyssale vlakten, is Cayman rijk aan tapijten van koraalriffen en het mariene leven waar vele duikers van houden. Het biedt diepzee escapades aan in de Cayman Brac wateren waar een gezonken Sovjet schip kan worden verkend. Plus, zwemmen zijn wateren in de Stingray City is het meest verrukkelijke als mariene roggen zwemmen met bezoekers onbedreigd. Dus koop een duikuitrusting en ga op weg naar de Kaaiman Eilanden. Het is uw ticket naar uw onderzeese avontuur.

Tot slot, spring over Cuba en blijf dagenlang op de Bahamas. Je hebt misschien niet maar één bestemming op de Bahama’s want het is een archipel van vele eilanden; maar de zwoele Caribische ervaring wacht terwijl je zowel de rijke cultuur als het prachtige landschap leert kennen. Vergeet niet een praatje te maken met de inboorlingen en je over te geven aan reeksen verhalen over piraten en zeemonsters. Bovendien staat deze eens door piraten beheerste plaats niet alleen bekend om zijn kleurrijke geschiedenis, maar ook om de natuurlijke schoonheid die het bezit. Het heeft onderwaterparken, duizenden kilometers kustlijn, toevluchtsoorden voor wilde dieren en bedreigde diersoorten en nog veel meer.
Dus vergeet niet om het Caribisch gebied op uw kaart te markeren bij uw volgende reisbestemming. De prachtige, ongerepte eilanden zouden echt een van uw keuzes moeten zijn.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *