Geweldige plaatsen om naartoe te gaan op een cruise naar de Caribische eilanden

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Duiken Cuba, Liveabroad Cuba, Oost Cuba, West Cuba

Er zijn weinig leukere manieren om een vakantie door te brengen dan met een oceaancruise naar de eilanden van het Caribisch gebied. Daar kunt u zich verliezen in een zwoel tropisch paradijs, waar avontuur op u wacht met diverse duik- en snorkelexcursies, en ontspanning in overvloed op luxueuze witte stranden en helder kristalwater.

Laten we in woorden een paar van de prachtige plaatsen verkennen die u tijdens een oceaancruise in het Caribisch gebied kunt bezoeken:

Jamaica is een verbazingwekkende en leuke plek, niet verwonderlijk aangezien het de geboorteplaats is van Bob Marley en de muziek die bekend staat als reggae. U kunt een bezoek brengen aan de resorts van Montego Bay, beroemd om zijn heldere water en mooie stranden. Het is een prachtige plaats, maar wees voorzichtig – deze stad staat ook bekend om zijn hoge criminaliteitscijfer.

De Kaaimaneilanden, in de buurt van Jamaica, zijn een zeer populaire cruisebestemming. U kunt hier geweldig duiken, inclusief duiken naar scheepswrakken, en er is een beroemde snorkellocatie – Stingray City – waar toeristen kunnen snorkelen met wilde pijlstaartroggen die zo gewend zijn geraakt aan mensen dat ze geen bedreiging vormen. Als u gewoon wat tijd wilt doorbrengen in een strandresort, dan kunt u terecht op het Seven Mile Beach op Grand Cayman.

De Nederlandse Antillen omvatten de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. Aruba is een geweldige plek om een wintervakantie door te brengen, omdat het er het hele jaar door droog en zonnig weer is. Bonaire is een geweldige plek om te gaan scubaduiken, het is een van de best beoordeelde locaties voor deze sport. Het eiland wordt omringd door goed bewaard gebleven koraalriffen. De hele kustlijn is aangewezen als zeereservaat, zodat het oceaanleven zeer rijk en divers blijft. Een andere populaire toeristische activiteit op Bonaire is flamingo’s kijken.

De onafhankelijke eilandnatie Barbados heeft een van de hoogste levensstandaarden in de ontwikkelingslanden. Het is een plaats met veel geweldige resorts en toeristische attracties, zoals de unieke Atlantis Submarine duiktrip. Er zijn ook snorkelexpedities met bezoekjes aan scheepswrakken en zwemmen met schildpadden. Als u echt van schildpadden houdt, kunt u meer zien in het Barbados Wildlife Reserve, waar u veel grote exemplaren zult zien, evenals vele andere soorten dier- en plantensoorten.

Er zijn nog veel meer fantastische bestemmingen om te verkennen in het Caribisch gebied. We hebben het nog niet eens gehad over Bermuda, Cuba, of de Maagdeneilanden, naast vele, vele anderen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *