Alles over scubaduiken in Cuba

All, Blog Cuba, Duiken Cuba

Wanneer veel mensen aan duiktrips denken, is Cuba niet een van de plaatsen die als eerste in hen opkomt. Cuba is een eiland dat ongeveer 90 mijl ten zuidwesten van Florida ligt en het duiken is er een prachtige ervaring.

Cuba heeft prachtige oceanen waar schone en heldere exotische wonderen wachten op elke duiker.

Cuba is een prachtig paradijselijk eiland dat omgeven is door vele mooie zandstranden en de omringende diepe oceanen. Het wordt beschouwd als een paradijs voor duikers.

Duikers van alle niveaus houden van de schoonheid van scubaduiken in Cuba. Ze kunnen een scala aan tropische vissen zien in het diepe blauwe water van de Atlantische Oceaan, de Caribische Zee en de Golf van Mexico.

Cuba biedt 31 verschillende duikcentra in 18 verschillende zones in het hele land. Elk gebied is gevuld met duiklocaties die vrij zijn van vervuiling en elke vorm van koraalvernietiging. Duikers kunnen genieten van honderden soorten vis, koralen en sponzen in enkele van de best bewaarde riffen ter wereld.

Duikinstructie in Cuba

De meeste duikwinkels en gebieden in Cuba hebben gekwalificeerde en goed geïnformeerde instructeurs. Alle instructeurs zijn gecertificeerd door ACUC, CMAS, of SSI en velen spreken meer dan één taal – meestal Engels en Spaans.

Beginnende duikers kunnen in minder dan 24 uur gebrevetteerd worden en zijn snel klaar om te duiken. De instructeurs nemen de tijd om met elke duiker te werken en hem de best mogelijke duikinstructie te geven.

Wat de duikuitrusting betreft, verhuren en verkopen veel duikwinkels alle duikuitrustingen die voor een duik nodig zijn. Er is een grote verscheidenheid aan duikuitrustingen tegen zeer betaalbare prijzen. De meeste duikers zijn verbaasd over de lage huurprijzen en verkoop die de Cuba duikwinkels te bieden hebben.

Duiken in Cuba is een van Cuba’s best bewaarde geheimen. Het is een gebied waar velen niet aan duiken denken. Cuba biedt een aantal van de beste duikpakketten aan duikers van alle niveaus en is echt een van ‘s werelds beste plaatsen om te duiken.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *