Cuba reizen kunnen erg opwindend zijn en veel plezier geven

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Oost Cuba, West Cuba

Cuba is een eiland in het Caribisch gebied, ongeveer 60 mijl van Key West. De naaste buren zijn Jamaica, Haïti en de Dominicaanse Republiek. Het is vooral bekend omdat het het laatste communistische land op het westelijk halfrond is. Maar het is ook een fantastische toeristische bestemming waar veel Europeanen, Canadezen en Zuid-Amerikanen van genieten. Er zijn tegenwoordig veel websites die rondreizen door Cuba aanbieden, en als dit de eerste keer is dat u naar het eiland gaat, is dat waarschijnlijk de beste manier om het allemaal te zien.

Het eiland werd vele tientallen jaren geregeerd door een van de langstdurende en bekendste dictators ooit, Fidel Castro. Pas sinds kort gaat het slecht met zijn gezondheid, en zijn broer Raul heeft nu de leiding. Onder zijn bewind wordt de economie een beetje opengesteld, en er is nu zelfs sprake van privé-eigendom, wat voorheen niet geoorloofd was.

Als u ervoor kiest om op Cuba educatieve rondreizen te gaan, zult u in staat zijn om veel over de geschiedenis van het land te leren en een aantal van hun meest beroemde historische bezienswaardigheden te zien. Toen Fidel Castro de macht overnam, was suiker het belangrijkste exportproduct van het land. Er zijn nog steeds zeer grote suikerrietvelden over het hele eiland, en een aanzienlijk deel van de bevolking helpt bij het oogsten van het gewas wanneer het rijp is.

Tegenwoordig zijn dokters misschien wel Cuba’s belangrijkste exportproduct. De laatste twintig jaar of zo is het eiland beroemd geworden vanwege de vele artsen die er worden opgeleid. Niet alleen worden de eigen burgers opgeleid, maar mensen van over de hele wereld reizen erheen om medische colleges te volgen. Zij hebben ook een zeer sterke “medische” toerisme-industrie, omdat de prijs van de behandeling zo minder duur is, vergeleken met de meeste landen.

Net als vrijwel elk eiland in het Caribisch gebied, heeft Cuba vele prachtige en afgelegen stranden, die een geweldige manier bieden om een middag door te brengen. Als watersporten uw ding zijn, terwijl u daar bent kunt u genieten van uitstekend huidduiken, fantastische diepzee vissen, of gewoon een tijdje rondvaren op een boot om te genieten van de zee en de bezienswaardigheden.

Er zijn vele gespecialiseerde soorten Cuba educatie tours waar je uit kunt kiezen, en deze omvatten kunst, architectuur, historische steden, Havana boekenbeurs, vogels kijken, en natuur. Voor elke tour heb je een uitzonderlijk goed opgeleide expert over het onderwerp die je rondleidt en die Engels, Spaans en mogelijk een paar andere talen spreekt.

Reizen naar Cuba is voor het grootste deel erg goedkoop, in vergelijking met veel andere locaties in het Caribisch gebied. Vandaag de dag heeft het eiland vele resorts die niet op een andere plaats in de wereld te vinden zijn.

Als je op Cuba rondreis gaat, zul je merken dat de mensen op het eiland erg vriendelijk zijn, en het erg leuk vinden om jou als gast te hebben. Het eiland zelf verandert erg snel, dus als je niets wilt missen van alle bezienswaardigheden die zo’n groot deel uitmaakten van de geschiedenis van het westelijk halfrond, dan is het nu de tijd om het eiland te gaan bekijken.

Ontdek hoe je kunt genieten van een aantal spannende Cuba rondreizen via Cuba Reizen. Cuba bezoeken is niet meer zo makkelijk als in het verleden… bezoek vandaag nog onze website om meer te weten te komen over Cuba Onderwijs Tours.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *