Deauville Hotel

Hotels Cuba

Deauville Hotel

 

Hotel o.b.v. Logies

 

Hotel: Deauville

Ondanks dat dit hotel niet beschikt over veel luxe heeft het de beste uitzichten van Havana. Je kijkt uit over een groot deel van oceaan, de romatische kasteel Morro en de weide Malecon.

Ligging

Gelegen in het centrum van Havana met een strand op 25m afstand, een bus op 400m, 14 km vanaf airport Jose Marti en 25 km. van Playa del Este.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een zwembad, snackbar, restaurant, airconditioning, autverhuur, conferentiehal, handicapfaciliteiten, internetfaciliteiten, terras, dagelijks activiteiten programma, kabel televisie, lobbybar, medische diensten, discotheek, solarium, souvenirswinkel, taxibureau en een toeristenkantoor.

Kamers

De kamers beschikken over airconditioning, kluis, telefoon, tv, balkon, badkamer en handicapfaciliteiten.

Verzorging

 

Locatie

Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief

  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma

Exclusief

  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *