Duik in de cultuur van Cuba

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Oost Cuba, West Cuba

Cubaanse burgers genieten van de rijke cultuur en traditie van hun natie. De levendige cultuur van Cuba is een mengeling van Chinese, Europese, Afrikaanse en Noord-Amerikaanse culturen. Een groot deel van de Cubaanse cultuur en muziek is over de hele wereld terug te vinden. De meeste muziek, instrumenten en dansvormen van Cuba zijn van Afrikaanse en Europese oorsprong. Tegenwoordig zijn de muziek- en dansvormen doordrenkt van fusion stijlen, wat betekent dat u waarschijnlijk een grote verscheidenheid aan muziek- en dansvormen in Cuba zult aantreffen.

Cubaanse muziek

Veel muziekinstrumenten van Cuba gingen door fases van transformatie. Veel van deze instrumenten werden in grote aantallen opnieuw ontworpen door Afrikaanse en Spaanse muzikanten. De meest opmerkelijke bijdrage werd geleverd door Europeanen, die de nadruk legden op het gebruik van traditionele noten van Europese muziek en hun technieken om muziek te componeren. De muziekpraktijken en geloofsovertuigingen van Afrika hebben de Cubaanse muziek sterk beïnvloed. Polyrhythmisch drummen is de basis van Afrikaanse muziek, zoals melodie een onderdeel is van Europese muziek. In de Afrikaanse traditie is drummen meestal gerelateerd aan ritmische dansbewegingen of liederen in een bepaalde sociale setting. Verschillende muzieksoorten uit verschillende tradities werden gecombineerd en zo ontstond de Cubaanse muziek. Deze vorm van muziek werd geleidelijk vermengd met de traditionele Cubaanse muziek en gaf geboorte aan andere populaire vormen van Cubaanse muziek.

Sport

De sociale sfeer in Cuba is de reden achter de snelle ontwikkeling en populariteit. Hardwerkende en enthousiaste Cubanen namen de beste aspecten van sport over, wat resulteerde in Cuba’s succes in de sport op internationaal niveau, vooral de Olympische Spelen. Honkbal en boksen zijn enkele van de populaire bekende en gespeelde sporten in Cuba. Andere sporten waar Cubaanse burgers van genieten zijn volleybal en rugby. Afgezien van de schoonheid van het landschap, is het de sport die Cuba tot een van de meest populaire toeristische bestemmingen in de wereld heeft gemaakt.

Sportactiviteiten zijn verplicht gesteld op scholen en hogescholen. Er zijn veel scholen in Cuba die speciale beurzen geven aan studenten die goed zijn in sport. Er zijn verschillende klein- en grootschalige competities opgezet om studenten aan te moedigen en hun vaardigheden te bevorderen. Onderwijs is van het grootste belang en heeft de hoogste prioriteit. Studenten krijgen goed onderwijs en begeleiding om belangrijke vaardigheden te leren en hun talenten te ontwikkelen. Ze krijgen ook sportcoaches, die hun fysieke vaardigheden kunnen aanscherpen en hen een actievere levensstijl kunnen bieden.

Cubaanse keuken

De Cubaanse keuken is een combinatie van de Afrikaanse, Spaanse en Caribische keuken. De Cubaanse recepten delen technieken en specerijen met de Afrikaanse en Spaanse keuken, met een vleugje Caribische invloed in smaak en specerijen. Het resultaat is een unieke, smaakvolle en interessante mix van de verschillende culturele invloeden. Een kleine maar opmerkelijke invloed van de Chinese keuken is ook terug te vinden in Cubaanse gerechten. Dus, als u uw smaakpapillen wilt verwennen, kom dan naar Cuba.

Cuba is een land met een rijke cultuur en traditionele diversiteit. Het is een land dat voor elk wat wils heeft. Als u op zoek bent naar authentieke cuba reizen of cuba reizen, raadpleeg dan een gerenommeerde Cubaanse reizen website om informatie te krijgen over alle gerelateerde vragen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *