Duiken als optie tijdens uw reis

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Duiken Cuba, Oost Cuba, West Cuba

Ik heb een paar jaar geleden een duikbrevet gehaald en het bleek een van de beste dingen te zijn die ik voor mijn reizen heb gedaan. Ik ga niet af te gaan op hoe geweldig het is en hoeveel duiken ik heb gedaan (omdat ik heb niet gedaan veel echt) dus maak je geen zorgen. Dit artikel is meer over hoe het toevoegt aan uw reizen en hoe om te gaan over het krijgen van gecertificeerd.
Als je reist, zijn er zoveel mogelijkheden om te duiken (en voor redelijke prijzen) dat het bijna dwaas is om geen duikbrevet te halen. Het geeft je altijd de mogelijkheid om een beetje meer te zien als je ergens bent. Vooral als je een tijdje in een van die vakantieoorden verblijft. Je kunt een paar duiken maken op die dagen dat je geen zin hebt om op het strand te liggen of je in het zweet te werken tijdens een dagwandeling ergens naartoe.
Ik ben gebrevetteerd door PADI, een van de erkende instanties over de hele wereld, waarmee je in principe overal kunt duiken. Ik heb gedoken in Thailand, op Kande Beach in Malawi, en op het eiland Zanzibar. Ik heb ook vele andere mogelijkheden gehad, maar had er de tijd niet voor (Galapagos Eilanden, Cuba, en Vietnam).
Nu zullen we bespreken hoe je gecertificeerd kunt worden. Dit en meer kun je lezen in het hoofdartikel.Hoe werkt certificeren bij PADI

Mijn neef bracht me voor het eerst op het idee voordat ik op reis ging naar Zuidoost-Azië in 2004. In principe bestaat het uit 2 onderdelen die samen ongeveer $300 Canadees kosten of $150 per onderdeel.

Klaslokaal instructie/zwembad duiken
4 Open Water Duiken
De klaslokaal instructie bestaat uit het lezen van het tekstboek, het doen van quizzen, en het oefenen van de technieken in een zwembad. Je leert de basis van hoe het werkt, wat de veiligheidsaspecten zijn, hoe het PADI programma werkt voor certificering (eigenlijk een verkooppraatje), en je krijgt een goed gevoel hoe je de uitrusting moet gebruiken in een veilige zwembadomgeving.
De 4 open water duiken zijn vier afzonderlijke duiken in open water. Open water betekent een meer, rivier, of oceaan. Je kunt ook meer dan één duik per dag maken, dus het hoeft niet lang te duren.
Als je beide delen hebt afgerond, krijg je een mooie kleine PADI Open Water kaart in de post die je altijd mee kunt nemen.
Dit is slechts een voorproefje van wat er voor nodig is.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *