El Castillo

Hotels Cuba

El Castillo

 

Dit moderne hotel is een aanpassing van een Spaanse koloniale fort, gelegen op de top van een steile hoogte, met brede en prachtig uitzicht op de bergen, de stad en de baaien eromheen. De beroemde El Yunque van Baracoa is duidelijk te zien vanuit het hotel. Delen van de kasteelmuren, waaronder een torentje, blijven. Het is bereikbaar via een bochtige oprit of 85-stap trap.

Hotel o.b.v. Volgens programma

 

El Castillo heeft 34 kamers en biedt een zeer goede service en het beste eten in Baracoa. Het gebouw heeft een gezellige bar waar u kunt genieten van het beste uitzicht op de baai, Miel Rivier en Aambeeld van Baracoa, het symbool van de stad, restaurant, een winkeltje en een perfecte beeld-zwembad.

Hier kunt u excursies boeken naar het historische hart van de stad, dat is uitgeroepen tot nationaal monument te bezoeken, de forten van Matachin en La Punta, de versterkte torens van Joa; snelstromende Toa rivier, begraafplaats en nog veel meer.

Hotel El Castillo is het hoogste hotel in Baracoa te blijven; uitstekende plek om te ontspannen en te genieten van de natuur toerisme.

De standaard kamers zijn eenvoudig en vrij goede grootte, hebben in koloniale stijl ingericht, en zijn gebouwd rondom het zwembad. De meeste kamers hebben twee of drie eenpersoonsbedden. Alle kamers hebben airconditioning, een eigen badkamer, een koelkast, satelliet-tv, telefoon en een kluisje.

 

Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief

  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma

Exclusief

  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *