Excursies in Cuba zijn erg leuk, naast een echte leerzame ervaring

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Oost Cuba, West Cuba

Het eiland Cuba staat bekend om zijn witte zandstranden en warme zonnige weer. In de afgelopen twintig jaar heeft het land bezoekers van over de hele wereld verwelkomd die alles willen ervaren wat dit tropische paradijs te bieden heeft. Nu hebt u de mogelijkheid om uw eigen rondreis door Cuba te maken, die u in staat zal stellen om op een goed geplande en stimulerende manier van het eiland te genieten.

Cuba is een van de laatste communistische landen in de wereld en niet overspoeld door toeristen als gevolg van zijn soort van politieke isolatie voor decennia. Het ligt ongeveer zestig mijl van Key West Florida, en heeft sets genomen om zijn economie open te stellen en zijn deviezeninkomsten via de toeristenindustrie te verhogen. Als u meer over het land te weten wilt komen door alle historische bezienswaardigheden uit de eerste hand te zien en te ervaren, is er geen betere manier om dat te bereiken dan door een rondreis door Cuba te boeken.

Elke tour in Cuba is een beetje anders gepland, wat het mogelijk maakt om het type cultuur te kiezen waar je het meest in geïnteresseerd bent om meer over te leren. Een typische zeer educatieve route zou stops bij de Universiteit van Havana, Universiteit van Santiago de Cuba, Cuba’s Nationale Kunstscholen (ISA), Museum van Schone Kunsten ‘Cubaanse Collectie, en Cuba’s Alfabetiseringsmuseum omvatten.

Als dat klinkt als een beetje te veel voor u om in te nemen, maak je geen zorgen. Er is ook genoeg vrije tijd gepland elke dag, zodat u kunt genieten van de stranden, watersporten zoals vissen of snorkelen, en niet te vergeten alle fantastische zeevruchten die worden geserveerd in veel van Cuba’s beste restaurants.

Het historische centrum van Havana is zeker een plek die je wilt bezoeken op je eerste reis naar het eiland, aangezien het een UNESCO-erfgoedlocatie is. Zodra u daar aankomt, kunt u een glimp opvangen van het verleden, aangezien de meeste gebouwen er precies zo uitzien als in de jaren 1950 voor de revolutie.

In veel van deze gebouwen zijn nu winkels gevestigd die Cuba’s eigen handwerk verkopen, dat bekend staat als kenmerkend voor dit prachtige eiland. Dus, als u van kunst houdt die u nergens anders ter wereld kunt vinden, zorg er dan voor dat u hier wat extra tijd doorbrengt met winkelen voor uw familie en vrienden.

Denk ook niet dat deze rondreizen alleen maar om onderwijs en cultuur draaien. Ze hebben ook allerlei uitstekende toeristische bestemmingen voor u gepland, zoals een boottocht naar het kleine pittoreske eilandje Cayo Granma.

Als u nog nooit in Cuba bent geweest, maar er altijd al eens heen hebt willen gaan, dan is dit precies het moment om het te bezoeken voordat het allemaal begint te veranderen. Het land maakt economisch een moeilijke tijd door en de nieuwe leider Raul Castor is hervormingen aan het doorvoeren die de manier waarop het eiland eruit ziet voor altijd zouden kunnen veranderen. Onlangs werd voor het eerst in meer dan zestig jaar toegestaan dat burgers grond bezitten. Deze ene gebeurtenis zou de manier waarop het eiland eruit ziet en aanvoelt voor altijd kunnen veranderen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *