Gran Camaguey

Hotels Cuba

Gran Camaguey

 

Verfijnd en sober het Gran Hotel van Camaguey verhoogt boeiende in de historische wijk van de stad Camaguey, beroemd om zijn tinajones (aardewerken potten) en dat het werd opgericht in 1515, een van de eerste zeven dorpen van Cuba, onder de naam van Santa Maria van Port de prins.

Hotel o.b.v. Volgens programma 

Het Gran Hotel lokaliseert in Street Maceo 64% Ignacio Agramonte en General Gomez, Camaguey, ver weg tot zon 12 Kms van de internationale luchthaven Ignacio Agramonte van de stad, op 560 km van de stad van de Havana en ongeveer 100 Kms van het natuurparadijs gevormd door de archipel van Los Jardines de la Reina. Gran Hotel Camaguey LobbyGran Hotel Camaguey Patio

Het Gran Hotel van Camaguey opende zijn deuren in 1939, is het een gewend aan constructie met een uitstekende koloniale stijl waar ze combineren werkt in hout met mooie decoraties.

In 1894, het pand was luidende Hotel Koelkast, eigendom van de Catalaanse Agustin Marsal, zie je later van de reconstructie van het gebouw dat zijn deuren opende als het Gran Hotel.

Cijfers van grote faam als de Mexicaanse Jorge Negrete en Mario Moreno (Cantinflas), Nicolas Guillen, de nationale dichter van Cuba, de eerste danseres Alicia Alonso, Rita Montaner, Ernest Hemingway onder andere, verbleef er in haar bezoek aan de stad.

De centrale ligging en hun hoogte te zetten in een perfecte gezichtspunt van de oude stad en in een perfecte punt vanwaar u aankomt in de kleinst mogelijke tijd lopen om hun meer belangrijke plaatsen.

Gedurende vele jaren het Gran Hotel wordt beschouwd als het beste hotel in de stad, het product heeft een familiale sfeer en rust, zelfs te midden van de activiteit die de centrale zakenwijk waar het wordt opgetrokken veronderstelt.

Gastvrije kamers en een goede service zijn de belangrijkste kenmerken van deze plaats van het hebben gedwongen verwijzing in Camaguey. Heeft een ideale positie om kleine straatjes, pleinen, musea en andere bezienswaardigheden te bezoeken.

 Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.Inclusief

  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programmaExclusief

  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *