Op zoek naar een goedkope toeristische bestemming: Kom naar het prachtige Cuba

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Oost Cuba, West Cuba

In 1492 ontdekte Christoffel Columbus een van de mooiste stukjes land op aarde – Cuba. Naast een onovertroffen schoonheid biedt Cuba een weergaloze culturele ervaring met een combinatie van Spaanse en Afrikaanse invloeden ondergedompeld in 50 revolutionaire jaren van socialisme.

Tijdens de reis zult u alle plaatsen bezoeken waar Cuba bekend om staat – de vervallen koloniale constructies van Oud Havana, de gerestaureerde pracht van Trinidad en het actieve nachtleven van Santiago. U krijgt ook de kans om de minder populaire gebieden van Cuba te verkennen, waar rijk erfgoed en natuurlijke schoonheid in hun oorspronkelijke vorm te vinden zijn.

Cuba bestaat uit vele prachtige plaatsen die vol zijn van natuur en leven; bijvoorbeeld de Sierra Maestra- het is een steile berg die is omgeven en bedekt met weelderige groene jungle. Het land staat ook bekend om zijn stranden. Kom naar Cuba en breng een ontspannen week door. Geniet van het avontuur terwijl je je overgeeft aan de cultuur, de natuurlijke schoonheid en de geschiedenis van dit bruisende Caribische eiland. De op handen zijnde culturele en politieke veranderingen maken het een ongelooflijke optie.

Dwaal door Cuba’s prachtige koloniale architectuur, ontspan op de uitgestrekte witte stranden van Playa Ancon, snuif de frisse berglucht op van Soroa’s levendige bergboomgaarden en bewonder de ongeëvenaarde ambiance van Trinidad.

Vakantie hoogtepunten

Hang rond tussen de historische tenten van Havana
Ontdek de Spaanse stijl kerken van Trinidad
Geniet van een gastgezin bij een Cubaanse familie
Duik in het ritme van het beroemde nachtleven in Cuba
Bezoek Palacio del Valle van Cienfuegos
Maak een wandeling in de levendige orchideeën van de bergen van Soroa
In Cuba zijn muziek en dans onafscheidelijk. Het lijkt wel of elke Cubaanse burger bedreven is in onberispelijk voetenwerk, aangeboren ritme en eindeloze levendigheid voor sensuele, soepele en complexe fysieke bewegingen. Net als de traditionele Cubaanse muziek, zijn de dansvormen een mengeling van Spaans-Europese en Afrikaanse invloeden met stevige wortels in religieuze Afrikaanse rituelen.

Ballet is de populaire dansvorm van Cuba, die in hoog aanzien staat. De Cubaanse Folkloric Ballet groep voert rituele gezangen en dansen uit Afro-Cubaanse culturen uit. Het is een van de vele vormen die zich inzetten voor het behoud van het erfgoed van de Cubaanse cultuur. Er zijn tal van gelegenheden, van cabarets tot grote theaters tot festivals, waar ultieme Cubaanse dansvoorstellingen worden georganiseerd. Ook zijn er verschillende gerespecteerde instituten en scholen die groeps- en privélessen aanbieden voor degenen die dans willen studeren en leren. Veel professionele en getrainde dansgroepen — zowel traditionele als klassieke Afro-Cubaanse — bieden korte termijn lessen aan om buitenlanders tegemoet te komen.

Must do dingen:

Maak een wandeling naar het Cubaanse Dansmuseum.
Zie dans repetities
Geniet van Salvador Alley’s Rumba optreden
Conjunto Folklorico Nacional optredens
Volg een korte cursus aan de balletschool van Cuba
Woon live optredens bij
Als je je wilt onderdompelen in een rijk erfgoed met gemengde tradities, moet je Cuba bezoeken, zonder dat het je veel kost. Je kunt een kijkje nemen in een paar van de grootste historische artefacten die ooit zijn gebouwd en je een geweldige ervaring bieden. Als u op zoek bent naar authentieke cuba reizen of cuba tours, kijk dan op een gerenommeerde Cubaanse reis website en los al uw problemen op met betrekking tot uw geweldige bezoek.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *