Plaatsen om naartoe te gaan op uw vakantie in Cuba

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Oost Cuba, West Cuba

Cuba is vol van de overvloed van de natuur en is een aantrekkelijk toevluchtsoord voor alle soorten mensen. Het heeft een verscheidenheid aan toeristische attracties voor mensen van alle leeftijden om te zien en te verkennen. Er zijn veel plaatsen die u gezien moet hebben, zoals de prachtige witte zandstranden, de verkenning van geheime grotten, rivieren en kanalen.

Er is geen tekort aan bezienswaardigheden en toeristische attracties voor toeristen om te ervaren. De plaza’s en de booggewelven zijn twee onmiskenbare herkenningspunten, evenals verschillende andere, die Cuba’s handelsmerk het gevoel geven bevroren te zijn in de tijd.

Toeristen kunnen over de beroemde Malecon wandelen. Het is een van de meest bekende toeristische attracties in heel Cuba. Het loopt langs de waterkant en deze voetgangersloopbrug heeft ook zes belangrijke rijstroken die dienst doen als een van de belangrijkste routes van de stad. Dit is een populaire ontmoetingsplaats geworden voor belangrijke sociale bijeenkomsten en verschillende festivals die in Cuba gevierd worden. Volgens veel toeristen is het ook een perfecte plek om de zonsondergang te bekijken.

La Habana Vieja, ook wel bekend als het oude Havana, staat bekend als een toeristische trekpleister. Er zijn verschillende oude herenhuizen en kerken die helpen om het oude Havana een van de top toeristische attracties in Cuba te maken. Niets kan worden vergeleken met deze prachtige herenhuizen en kerken. Het zijn de originele gebouwen die door de jaren heen zeer goed bewaard zijn gebleven en dit is de reden dat de gebouwen als zo uniek worden beschouwd.

Mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Cuba, zouden het Museo de la Revolution moeten bezoeken om alles te leren over de Cubaanse revolutie. Het Museo biedt tentoonstellingen die betrekking hebben op de Cubaanse Revolutie, evenals de Cubaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Beroemde persoonlijkheden zoals Fidel Castro en Che Guevara zijn de belangrijkste attracties van het museum. U kunt ook het jacht zien dat bekend staat als Granma, waarmee Castro en zijn groep van ongeveer 80 mannen van Mexico naar Cuba voeren voor hun staatsgreep.

Toeristen kunnen ook de meest bekende toeristische attractie verkennen, de Bellamar Grotten. Deze bevinden zich 60 mijl van Havana en 25 mijl van Varadero. De grot heeft een sierlijke kristallen sculptuur. Het heeft ook een opwindende ondergrondse rivier en vijvers. De kristalformaties zijn prachtig omdat ze niet bedorven zijn. Iedereen die hier komt, zal getuige zijn van de ongetemde natuur van de grot. De dingen die zich in de grot bevinden zijn goed bewaard gebleven. Deze grot, zoals terecht wordt gezegd, is echt een van de Cubaanse attracties die je moet zien om te geloven.

In Cayo Coco komen en gaan duikliefhebbers. Duiken van wereldklasse in Cayo Coco is zeker één van de meer belonende dingen om te proberen in Cuba. De wateren zijn kristalhelder en er zijn vele soorten kleurrijke vissen en allerlei andere interessante oceaanwezens te zien. Cayo Coco is toegankelijk voor ervaren duikers of voor diegenen die het voor de eerste keer proberen.

 

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *