Wat kunt u verwachten van een all-inclusive vakantie in Cuba?

All, Blog Cuba, Centraal cuba, Oost Cuba, West Cuba

Een all-inclusive vakantie in Cuba bestaat meestal uit vliegtickets, accommodatie in een 3 of 4 sterren resort, grondtransport, eten en entertainment. Natuurlijk kunt u in staat zijn om een pakket aan te passen aan uw eigen voorkeuren. De prijsklasse varieert afhankelijk van het seizoen, de duur van het verblijf, en het soort activiteiten, die u interesseren.

Een all-inclusive pakket is ideaal voor diegenen die de details van de reis aan iemand anders willen overlaten. Als u niet de tijd heeft om uw hele vakantie te plannen, kunt u kiezen voor dit soort pakket. Als u van plan bent om uw hele familie mee te nemen, kies dan een pakket dat ook activiteiten voor kinderen bevat.

Er zijn genoeg activiteiten in Cuba waar iedereen van kan genieten. Veel van de top resorts bieden kinderprogramma’s aan, zoals spelletjes, shows en toneelstukken. Er zijn ook oppasdiensten als u een nachtje in de stad wilt doorbrengen. Over steden gesproken, de meest populaire bestemmingen in Cuba zijn Havana, Vedado, Vinales, en Miramar.

De meeste mensen kiezen ervoor om naar Cuba te gaan voor de schoonheid van de Caribische Zee. Daarom, als u hoopt op een strandvakantie, heeft u genoeg om uit te kiezen! Als u het beste van twee werelden wilt, kunt u uw avonden in Havana doorbrengen en uw dagen aan de Oost-Havaanse stranden. Deze stranden, waaronder Bacuranao, Tarara, Santa Maria del Mar, Veneciana, en El Megano, zijn gelegen op slechts twintig minuten van het centrum van Havana.

Sommige Cuba vakantie pakketten bevatten leuke activiteiten zoals duiken, vistrips, raften, snorkelen, golfen, enzovoorts. Er zijn ook surflessen beschikbaar als je wilt leren surfen! Sommige vakantiepakketten kunnen worden aangepast. Je kunt doornemen en selecteren van welke activiteiten je wilt genieten tijdens je verblijf.

Wanneer moet je naar Cuba gaan? Het hangt er vanaf wat je van een vakantie verwacht. Als geld uw grootste zorg is, is de goedkoopste tijd om te gaan, helaas, tijdens het orkaanseizoen. Omdat u waarschijnlijk de veiligheid van uw gezin niet wilt riskeren, kunt u beter wachten tot maart of april om te gaan. Dit zijn de maanden met de minste regen.

Als het nachtleven belangrijk voor u is, moet u in een groot resort verblijven in een populair toeristisch gebied. Dit komt omdat het nachtleven op veel Cubaanse locaties beperkt is. Ook zijn veel van de oudere hotels al vele jaren niet meer gerenoveerd, dus u kunt het beste kiezen voor de nieuwere, drie of vier sterren hotels. Kijk gewoon naar de verschillende all-inclusive vakantie aanbiedingen online om een idee te krijgen van uw opties.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *